Search room
About us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Quia reiciendis illo ipsa asperiores, perspiciatis corrupti veritatis assumenda architecto commodi provident quas necessitatibus consequatur praesentium magnam optio deserunt fugiat repellat culpa.

Apartman “Valencia”

images

Ako želite da odsednete u Požarevcu, Vaši gostoljubivi domaćini postarali su se za kompletan ugođaj. Ne morate dalje da tražite smeštaj.  Svakodnevnim trudom i gostoljubivošću stvorili smo redovne goste koji se uvek rado ponovo vraćaju u naš smeštaj. Voleli bismo da nas posetite, jer garantujemo za kvalitet naše usluge, za potpunu diskreciju, intimu, besprekornu urednost, mir i najpovoljniju cenu smeštaja u gradu.

Sa nama je sarađivao veliki broj gostiju koji su i dan danas naši stalni gosti. Zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta naših usluga i vi ćete biti zadovoljni kada se odlučite za naš smeštaj.

Rezervacija Apartmana:
Za rezervaciju našeg smeštaja možete se obratiti direktno putem telefona, mejla ili kontakt forme, a rezervaciju smeštaja možete iizvršiti i preko platforme booking.com.

Mozete nas naci I na booking.com pod nazivom Apartman “Adela”, gde trenutno imamo ocenu 9.1.